MagunkrólKedves meglévő és leendő vásárlóink, látogatóink!
Családi vállalkozásként, 1995-ben nyitottuk kiskereskedelmi egységünket Keszthelyen, kezdetben cd-dvd-t forgalmaztunk, majd rockzenekaros pólókkal- és kiegészítőkkel bővültünk. 2008-tól- a sétáló utcai üzlet megnyitásakor- nemzeti termékek bevezetésével gazdagítottuk kínálatunkat, melyet az évek során folyamatosan bővítve, kiszélesítve a radikális vonulattól a szakrális motívumokig, hagyományőrző ruhaneműig, biztosan állíthatjuk, hogy mára az ország egyik- ha nem a legnagyobb- nemzeti termékkínálatát találják nálunk, a Balaton fővárosában. Hitvallásunk, hogy nemzeti ruházat viselésével hozzájárulhatunk a nemzettudat alakításához, célunk, hogy hazánk fiai és leányai ne amerikai zászlót, külföldi márkákat hordjanak, hanem magyar alapanyagból, Magyarországon előállított, magyar jelképeket tartalmazó termékeket viseljenek. Törzsvásárlóink között nagyon sok az elszakított területen élő honfitársunk, de külhoni magyarok is visszajárnak hozzánk, sőt más nemzetek tagjai is szívesen vásárolják a magyar nemzeti, hagyományőrző viseletet. A ruházat mellett nagy hangsúlyt fektetünk egyéb kiegészítők forgalmazására, így különböző méretű zászlók, kitűzők, matricák, marhabőr övek, csuklószorítók, kulcstartók, sapkák, szarukürtök, kézműves termékek és egyéb kellékek is részét képezik kínálatunknak.
Folyamatosan karbantartott webáruházunk is rendelkezésére áll minden érdeklődőnek, akik nem utaznak a Balaton partjára. (Mint azt a galériában látható képek is mutatják, gyermekeink is szívesen hordják a nemzeti ruházatot, nekik már nem kell elmagyarázni, mi a turul madár vagy a csodaszarvas.) A készleten lévő termékeket azonnal postázzuk, a gyártás alatt állókra is csupán pár napot kell várni.
Amennyiben valamely termékből nem találnak megfelelő méretet a rendelhetők között, kérem, hívjanak fel bátran, hogy pontos tájékoztatást adhassak!

Kedves vásárlóink!
Bármely kérdés, észrevétel merül fel Önökben, bátran hívjanak, írjanak bizalommal! (Elérhetőségek fül, balra fent!!!)

Szeretettel várunk mindenkit keszthelyi üzletünkbe és webáruházunkba egyaránt!

Köszöntjük webáruházunkban!

Nemzeti Bolt - Keszthely, Kossuth Lajos (sétáló)utca 19.

Látogasson el a Balaton legszebb történelmi városába és térjen be hozzánk! Szeretettel várjuk!

100% pénz-visszafizetési garanciát vállalunk minden termékünkre!

Folyamatosan bővülő árukészlet, állandó bolti akciók!

Köszönjük a bizalmat! www.NagyMagyaRock.hu

Magyar termék = Magyar munkahely = Magyar jövő!